Tags

, , , , , , , , , , , ,


Pentru ca suntem femei, suntem invariabil, victimele ale modei. Ne uitam in reviste la noile tendinte, in magazine dupa ultimele aparitii, in autobuz la ce mai poarta lumea. Si ne dorim mereu ceva nou, si eventual nu foarte scump.

Nu cumpar haine foarte scumpe, dar cumpar haine, care invariabil se aduna in dulap, si ajung sa fie uitate, pentru ca mai noile victime isi fac mereu aparitia in garderoba. Zi de zi comit sacrilegiul de a lasa uitate in dulap haine mai vechi pe care le-am cumparat candva si care acum…. nu le mai port. Motiv bine intemeiat nu am. Sunt haine frumoase, in stare buna, dar pur si simplu nu le mai port. Sa ridice mana cea care nu are asa ceva in dulap. Da, chiar si cu eticheta.

Asa ca….. pentru ca nu le mai port, pentru ca sunt prea multe si nu le baga nimeni in seama, pentru ca sunt inca frumoase si mi-au fost dragi…. le caut un nou stapan.

Unele le-am primit si nu le-am purtat, altele le-am cumparat eu si nu le-am mai purtat.

Am incercat  sa pun cat mai multe descrieri, ca sa va fie usor sa le alegeti. Daca nu va vin bine sau nu va mai plac dupa ce la primiti, eu nu mai am ce sa fac. Intrebati-ma inainte daca mai vreti si alte detalii, ca sa fim siguri ca ati inteles ce cumparati.

Daca va plac, vi le trimit prin posta, cu plata ramburs, dar va rog nu ma puneti pe drumuri degeaba. Anunta-ti-ma daca v-ati razgandit si nu le mai vreti, inainte sa plec cu pachetul la posta. Daca vreti sa evitam treaba cu posta, putem stabili un loc de intalnire in cazul in care sunteti din Bucuresti.

Daca nu v-a placut nimic, mai reveniti, ca sigur mai scotocesc prin dulap.

Va multumesc ca aruncati o privire!

Advertisements