Tags

, , , , ,


In seara asta, am dat si o fuga pana la H&M, sa vad ce si cum, daca a mai ramas ceva din colectia Versace, cu cat se da si cat e kilogramul. Pentru ca imi era in drum, m-am dus la Unirea. Acolo, ce sa vezi ce sa nu crezi, multa lume, asa cum ma asteptam. In mijloc, bulendre de la Versace. Colorate, cu sclipici, cu paiete si in jurul lor o mare de fete adunate, care trageau ba la stanga, ba la dreapta, isi dadeau cu parerea, pipaiau si comentau. Am dat si eu o tura de raion, sa nu zic ca nu m-am uitat, dar nu am gasit nimic sa fie pe gustul meu. Parca putin prea colorat, parca putin cam mult auriu, una peste alta nu m-a impresionat nimic.

Sincera sa fiu, unele piese m-au dus putin cu gandul costumatia artistilor din spectacolul „Saltimbaco” Cirque du Soleil.

Fusta de la concursul la care am participat, nu era. Nu stiu daca nu o mai aveau sau nu au adus-o de la bun inceput, cert e ca nu o aveau. In timp ce incercam sa imi fac drum spre iesire, mi-a atras atentia o conversatie intre 2 domnisoare:

„Haide fata, ca e misto!”

„Nu stiu ce sa zic, parca nu imi place, nu vezi ca are franjuri? Cum sa umblu cu asta?”

„Da fata, dar e Versace! O sa moara alea cand o sa te vada cu asta!”

Brusc mi-a venit in minte o replica dintr-o reclama „Ehee, mancatul asta nu e asa cum crede lumea”. Cam la fel e si cu moda.

Si ce daca e Versace? Si ce daca zice H&M ca e la moda? Daca nu-ti place, si nu te reprezinta, nici nu ar trebui sa stai pe ganduri. Nu cumpara ceva doar pentru ca ai vazut pe X-uleasca la TV imbracata la fel. Dincolo de ce e la moda, de ce e trendy, de ce e cool, important e cine esti tu, ce crezi si ce vrei sa transmiti prin ceea ce porti. Hainele trebuie doar sa te ajute sa te pui in valoare. Nu purta o haina care nu te reprezinta, pentru ca va fi doar un scut care se va interpune intre tine si exterior, ascunzandu-ti personalitatea.

Nu am mai stat sa aud si restul conversatiei, dar sper ca fata in cauza nu s-a lasat impresionata de sfatul prietenei ei.

Va doresc sa faceti alegeri inspirate, care sa va reprezinte.

Advertisements