Tags

, , , , ,


Acum o luna, cand am inceput prima data sa scriu pe blog, am intrat pe cateva forum-uri pentru a obtine un fedback din partea fetelor legat de cumparaturile on-line pe blog-uri gen Garage Sale. Raspunsurile au fost din cele mai variate, dar foarte multe au spus ca nu ar cumpara haine purtate de o necunoscuta, pentru ca nu au nici o garantie legata de igiena. Este un argument pe care nu ai cum sa il combati, asa ca nu am mai insistat.

Intre timp, mi-am vazut in continuare de treaba, am inceput sa postez cu regularitate, sa scriu ori de cate ori aveam ceva de spus, fara a ma lasa demotivata de astfel de raspunsuri.

 

Treptat am descoperit ca sunt multe alte blog-uri de acest fel, si chiar am vorbit cu cateva fete sa le intreb cum si-au promovat blog-urile. Inevitabil, am tars cu ochiul si la formatul blog-urilor, si la aspect, si mai ales la articolele postate. Si tot cautand si cercetand, mi-au iesit in cale cateva blog-uri foarte dragute, foarte ingrijite si dichisite si cu haine absolut minunate la pret de chilipir. Adevarate comori stau ascunse prin sifoniere care nu le mai vor, prin garderobe in care nu isi mai gasesc locul si isi doresc sa iasa din nou la lumina, sa fie din nou puratate, de o alta fata care sa le redea stralucirea si eleganta meritate. Si eu am in dulap haine care nu sunt armonie cu celelalte, care suspina de dorul unei plimbari romantice in parc, sau viseaza sa mearga la o premiera la teatru, si care isi cauta o noua stapana. 

M-am gandit ca o fata care a facut un astfel de blog atat de dragut, si care are haine atat de de frumoase, nu are cum sa nu fie o fata ingrijita. Asa ca mi-am facut curaj si am contactat-o si am stabilit cu ea un loc de intalnire. Si se pare ca am avut dreptate. Am cunoscut o fata foarte simpatica si frumoasa, de la care am achizitionat o superba fusta din voal, pe care o vedeti in imaginile de mai jos. Asa ca rationamentul meu a functionat. As putea spune ca blog-ul este cartea de vizita a celei care il scrie.

 

Am ajuns acasa, am spalat fusta si m-am grabit sa o port si sa v-o arat si voua. Cum vi se pare ?

Va urez sa faceti alegeri inspirate!

 
Advertisements