Tags

, , , , , , ,


Acum cativa ani am vazut un colier intr-o revista. O revista din cele pe care le poti citi doar din intamplare, pentru ca stii din start ca nu sunt de nasul tau. Colierul arata fantastic, iar cand am vazut pretul, nu mi-a trecut nici o secunda prin cap sa incerc macar sa il cumpar. Dar imaginea mi-a ramas intiparita in minte, si din cand in cand imi aduceam aminte de el.

O vreme am tot intrat in magazine de accesorii, sperand ca o sa gasesc o imitatie care sa semene, sau macar ceva ce as putea folosi, dar incercarile mele au ramas fara succes. O vizita la un magazin de mercerie a rezolvat problema colierului fantastic. Am gasit acolo siraguri de margele care puteau fi combinate. La pretul incredibil de doi lei bucata. Am luat trei siraguri, pe care urma sa incerc sa le combin in asa fel incat sa semene cu poza din revista. Am ajuns acasa, le-am pus unul langa altul, le-am impletit si le-am legat la gat.

Apoi am trecut cele trei siraguri rasucite, de doua ori in jurul gatului, si le-am prins la capete. Port mereu acest colier improvizat la camasi albe, sau cu o rochie neagra, simpla.

Va urez sa faceti alegeri inspirate!

Advertisements