Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,


Regele a murit, traiasca Regele! Aceeasi expresie poata fi folosita si pentru moda. Vechile colectii sunt la reduceri, taiasca noile colectii.

In timp ce rafturile se golesc de vechile colectii, cele noi incep sa isi faca timid aparitia in magazine. E adevarat ca nu le baga nimeni  in seama. Si de ce ar face-o cand mormanele de haine la reduceri abia asteapta sa fie rascolite, probate si cumparate?

Am tras zilele trecute cu ochiul prin magazine si pe cateva site-uri de moda, sa vad ce ne asteapta la primavara. Culorile pe care le-am vazut m-au dus majoritatea cu gandul la bomboane, fructe sau inghetata. Si ca sa imi confirme parerile, culorile sezonului urmator au denumiri care de care mai apetisante, cum ar fi Tangerine Tango, Margarita sau Neon Lemon. 

Primavara care se apropie, este una a culorilor vii, care ne incita sa ne jucam, sa evadam, sa exploram si sa stralucim. Va fi un sezon al contrastelor, al combinatiilor indraznete, in care diversitatea si unicitatea combinatiilor vor stimula creativiatea fiecareia dintre noi.

Culorile vor fi si mai luminoase, iar pastelurile vor da feminitate si rafinament oricarei tinute. Paleta cromatica este atat de variata, incat se pot face nenumarat de multe combinatii. Tot ce trebuie sa facem este sa ne lasam imaginatia sa zburde. Unele dintre ele le-am zarit deja in magazine, si sunt sigura ca o sa va atraga si voua atentia in curand.

Culorile calde joaca un rol important in colectiile noi, completate de straluciri metalice, dar si firele si tesaturile folosite sunt in centrul atentiei.

Primavara care urmeaza, va fi momentul sa ne departam de tot ce inseamna clasic si simplu. Va fi momentul sa aratam ca suntem unice, speciale si sa cream tinute originale.

Indiferent ce culori va atrag, va urez sa faceti alegeri inspirate!

Surse: fashontrendsetter.com, harpersbaazar.com, pantone.com, weconnectfashion.com

Advertisements