Tags

, ,


Bifasem în calendar data de 12 februarie de ceva vreme, şi aşteptam cu nerăbdare, pentru că ştiam ca va fi o nouă ediţie Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair. Nu m-au speriat nici nămeţii şi nici ninsoarea care începuse să cadă din ce in ce mai tare.

Am petrecut mai bine de o ora împreună cu o prietenă bună scotocind prin cufere cu comori vintage și extaziindu-ne în fața minunățiilor găsite.

Ce îmi place cel mai mult la târgurile fashion este faptul că poţi descoperi designeri noi, cu idei proaspete şi ingenioase. Entuzisamul lor este fascinant, şi pasiunea pe care o pun în ceea ce fac, se simte din felul în care îţi povestesc despre creaţiile lor.

Atunci când cunoşti povestea care stă în spatele creaţiilor, acestea nu mai sunt simple haine pe care le vei arunca în dulap alături de celelalte, şi vor avea o poveste de spus ori de câte ori le vei îmbrăca.

Din pacate la Abs Fashion este mereu aglomerat şi nu reuşesc să văd toate standurile şi toate detaliile. Aşa că de fiecare dată mă întorc acasă cu o colecţie impresionantă de cărţi de vizită cu ateliere şi site-uri, pe care apoi le colind în voie oricând am chef.

Din noile descoperiri de astăzi, cel mai mult mi-au plăcut creaţiile LivChariere, hainele cu influenţe ruseşti G.A.B.I. si colierele statement Nicole Enea.

Singurul regret este că nu am avut mai mult timp la dispoziție, dar aștept cu nerăbdare urmatoarea ediție Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair.

Advertisements