Cred în dragoste și în gesturi frumoase, dar e trist că avem nevoie de o sărbatoare care să ne amintească că iubim și că avem langa noi o persoană specială. Apreciez gesturile frumoase facute spontan, care transmit cu naturalețe sentimentele. Un bilet de dragoste lăsat pe frigider într-o marți oarecare, un buchet de flori oferit fără nici o ocazie, să cumperi ceva ce știi că celui drag îi place mult, cum ar fi o ciocolată sau o prăjitură de la cofetaria lui preferata, să îi cumperi revista favorita in ziua în care apare, să îi lași un trandafir pe parbriz la mașină și apoi să o aștepți când iese de la birou, sunt gesturi care valorează cât o mie de cuvinte.

Invazia de inimioare care apare în jurul zlei de 14 februarie în ultimii ani, mă întristrează nespus, pentru că îmi dau seama că iureșul nebun în care trăim ne face să uităm că trebuie sa facem gesturi frumoase pentru cei dragi. Ieșim la restaurant, așteptăm cadouri și flori de la iubit, o cină speciala și o ținută incitantă de la iubită, alergăm în căutarea unui moment artificial creat cu scopul de a ne arata dragostea.

Nu vă îndemn să nu sărbătoriți Vanelntine’s Day, ci vă invit să nu așteptați un an ca să vă demonstrați afecțiunea, mânați din spate de reclame și sugestii comerciale. Sărbătoriți-vă dragostea atunci când simțiți că sunteți fericit lângă cel de voi, și transformați o zi banală în sărbătoarea dragostei voastre.

Să fiți iubiți si să iubiți!

Advertisements