Tags

, , , , ,


Pentru mine vacanțele nu înseamnă doar o listă de locuri pe care să le vizitez, muzee pe care să le bifezi pe marginea ghidului turistic. Așa cum fericirea vine din lucruri mărunte, relaxarea și starea de “vacanță” vine din locuri inedite, speciale prin originalitate și  încărcătura emoțională pe care o au. Locuri din care să te umpli de energie, să reușești să te relaxezi și să îți găsești insiparţia, locuri din care să pleci cu inimă plină de poftă de viață.

O terasă deschisă în mijlocul unui apartament în Bruges, este unul din cele mai speciale locuri pe care le-am văzut. O oază de liniște, în care să poți să uiți de griji, să citești o carte în liniște, sau să savurezi o cafea și să râzi din tot sufletul alături de prieteni.

Dacă ajungeți în Bruges, vă recomand cu toată căldură să poposiți peste noapte la  Tine’s Guesthouse. Tine și Nico, gazdele acestei pensiuni, vor face tot ce le stă în putință că să va simțiți cât mai bine, începând cu recomandări despre restaurante, baruri și muzee și culminând cu un mic dejun regesc.  Apartamentul este foarte curăt și cochet, iar în mijloc se găsește minunăția de terasă pe care o vedeți în pozele de mai sus. Bicicletele sunt incluse în preț, și pe masă din sufragerie o să găsiți un borcan cu dulciuri absolut delicioase.

Vă urez să aveţi vacanţe minunate!

Multumesc Vero pentru pozele minunate!

Advertisements