Tags

,


Zara reușește de câțiva ani să fie unul din retailerii mei favoriti, atât pentru faptul că au o gamă foarte variată de produse, cât și pentru că au o linie elegantă și modernă, ușor de adaptat în aproape orice împrejurare.

Rar reușesc să stau departe de magazine pentru perioade lungi, iar în timpul reducerilor, ajung să fac uneori adevărate turnee în toate magazinele din oraș. Știu, sunt dependentă, și cred că ar fi mai înțelept din punct de vedere financiar să cumpără acțiuni ale grupului Inditex. Hm…chiar o să caut să văd dacă sunt listați la bursă.

Dar să revenim la maratoanele de shopping și la reduceri. Ieri am cotrobăit de la un capăt la altul magazinul de la Unirea, am probat, măsurat, întors pe dos, aproape jumătate din magazin, nu m-ar miră să găsesc un anunț la intrare că mi s-a intrezis accesul în magazin.

Mai jos am făcut o selecție cu câteva piese care mi-au plăcut:

1. Fusta plisata – 79 RON, de la 159 RON.

2. Fusta galbena din dantela – 99 RON de la 199 RON

3. Blazer – 179 RON de la 359 RON

4. Rochie inflorata – 129 RON de la 189 RON

5. Bluza inflorata – 129 RON de la 189 RON

6. Rochie lalea – 159 de la 229

M-am abținut cu greu să nu plec cu toate acasă, am reușit să aleg doar 2, restul le găsiți încă în magazin.  Cum am reușit? Am învățat de la Irina cum să fiu (aproape) cuminte în sezonul reducerilor.

Spor la cumpărături!

Va urez să faceți alegeri inspirate!