Tags

, , ,


Dacă anul trecut a fost sezonul printurilor inspirate din Africa, anul acesta esta rândul temelor tribale să inspire designerii și să acapareze podiumurile și apoi colecțiile din magazine. Acest trend s-a răspândit rapid și s-a diversificat, cele mai în vogă fiind prinț-urile cu accente aztece și tribale.

În căldură moleșitoare a orașului, cu siguranță nu vei trece neobservată și vei face capetele să se întoarcă dacă porți un imprimeu îndrăzneț și colorat. Ținutele cu astfel de imprimeuri te duc cu gândul la civilizații străvechi sau te fac să vizezi la vacanțe în locuri exotice.

Caracteristicile acestui stil sunt forme geometrice îndrăznețe, combinații de culori puternice, sau amestecuri de modele și linii. Paletă de culori poate varia de la culori neon strălucitoare până la culorile pământului. Aceste piese arată senzațional în combinație cu denim, iar accesoriile naturale, cum ar fi cele din piele, dau un aer boem. Importantă este păstrarea echilibrului, de aceea încălțările trebuie să fie simple, că de exemplu o pereche de sandale în culori naturale.

Aceste printuri îndrăznețe au acaparat toate domeniile de îmbrăcăminte, de la fuste și rochii până la dresuri și incalaminte. Chiar și în manichiura se folosesc desene inspirate din această zonă.

Dacă te tentează acest stil, este important să alegi piese care sunt pe gustul tău și pe care chiar să le porți. Dacă ești îndrăzneață, cu siguranță te vei descurcă și te vei simți bine în combinații cât mai colorate, dar dacă preferi ținute mai conservatoare, ar fi bine să alegi piese clasice, cum ar fi o combinație de alb și negru.

1. Rochie Asos – 30.42 EUR

2. Fusta creion cu dungi – 37.33 EUR

3. Esarfa colorata – 16.59 EUR

4. Rochie – 20.74 EUR

5. Cardigan roz – 38.71 EUR

6. Bluza alb si negru – 15.21 EUR

Cel mai ușor  este să te focusezi pe o singură piesă. Poți să accesorizezi o ținută cu bijuterii  sau o geantă cu prinț aztec, și cu siguranță vei străluci.

Poze Harper’s Bazaar.

Advertisements