Tags

, , , , , , , , , , ,


 Ora exactă în materie de culori se dă de la Pantone, care este de mai bine de 20 de ani autoritatea globală în materie de culori. Pentru că în magazine au apărut deja noile colecții, am tras cu ochiul la Pantone să văd pe ce trebuie să mizez toamna asta.  

Colors fall 

Iată cum descriu specialiștii Pantone culorile din noul sezon:

Bright Chartreuse, un galben-verde vibrant, aduce un omagiu de nuanţă primăvăratica și creează o punte de trecere de la căldura verii, la zilele răcoroase de toamnă. Amintind de verdele strălucitor al frunzișului, oferă un accent perfect pentru fiecare culoare din paletă.

Așa cum îi spune numele, Pink Flambe este un roz delicios, vibrant, cu un strop de căldură în el. Combinat cu vivacele și ispititorul Tangerine Tango va aduce un look retro. Sau, pentru a aduce un element calmant, combinați aceste tonuri vibrante calde cu Ultramarine Green, o nunanţă adâncă, racoroasă de albastru-verde. Ethereal Rhapsody este un violet-gri închis, care transmite confort și liniște cu tonul său liniștit, mut.

Honey gold, un galben moale, sugerează tonurile calde de soare luminos într-o zi de toamnă. Asociază-l cu Olympian Blue, sensibil și puternic, un albastru patriotic care va face cu siguranță senzație în această toamnă și iarnă.
Bogat și robust, French Roast este o nunata gustoasă, sofisticată, care este o alternativă foarte bună pentru negru și gri închis, care sunt mereu purtate în sezonul rece. Culorile liant, neutre includ elegantul și versatilul Titanium, un gri rece și Rose Smoke, un ton de trandafiriu prăfuit care merge foarte bine în sociere cu Rhapsody și Titanium.

Acum că am înţeles oarecum care sunt culorile şi cum să le combinăm, urmează să vedem cum stă treaba cu noile colecţii.

Vă mulţumesc că îmi citiţi blog-ul. Vă invit să vizitaţi şi pagina de facebook.

Advertisements