Tags

, , ,


Vi s-a intamplat vreodata sa plecati la cumparaturi, cu un plan in minte si sa va intoarceti cu altceva acasa ? Mie mi s-a intamplat ultima data saptamana trecuta. Am plecat cu gandul sa imi cumpar pantofi de toamna si m-am intors cu o rochie. Nu pentru ca nu as fi avut suficiente rochii, ci pentru ca am descoperit un magazin foarte dragut, in care nu am rezistat sa nu intru. E vorba de un magazin nou deschis in Bucuresti Mall, foarte cochet, un brand  romanesc. Cum majoritatea magazinelor din mall apartin brand-urilor straine, ma bucur de fiecare data cand descopar un magazin romanesc. Indifferent cate Zara si Mango sunt in Bucuresti, din cand in cand trec si pe la Depot 96, PNK Casual, Nissa sau Etnic.

Vorba lunga cum sunt am intrat in vorba cu vanzatoarele, care pe langa faptul ca erau foarte amabile, stiau multe lucrruri despre firma, despre planurile pe care le au, despre prezenta pe piata romaneasca.

Am probat o fusta din imitaie de piele si o rochie de care m-am indragostit imediat. Am hotarat sa o cumpar si spre surpriza mea, am primit si un voucher de reducere de 10% pentru urmatoarea achizitie.

Firma se numeste Brise, si cum am ajuns acasa am cautat si pe internet. Din pacate pe site nu au toate modelele pe care le-am vazut in magazin, dar probabil nu mai dureaza mult pana ce acesta va fi actualizat.

Daca vreti sa va faceti o imagine despre aceasta firma, puteti sa vedeti cateva din articolele noii colectii aici.

Va urez sa faceti alegeri inspirate!

Advertisements