Tags

, , , , ,


Cred ca sunt o persoana foarte norocoasa, pentru ca am prietene minunate care au inceput sa imi faca cadouri surpriza cu o saptamana inainte de ziua mea (multumesc Adina si Veronica pentru surpriza!!!!). Asa ca duminica am fost rasfatata cu un curs de produse cosmetice homemade, fara sa stiu exact ce imi pregatisera.

Locul de desfasurare al actiunii: ceainaria Serendipity. Materialele de lucru au fost atent slectate si pregatite de cele care au organizat acest curs, adica Georgiana si Ioana de la Funky Cakes (care in curand se va numi The House of Wonders). Din cate ne-au povestit, acesta a fost primul curs de produse cosmetice, pana acum Ioana s-a ocupat exclusiv de cursul de decorat briose (cred ca o sa il incerc si pe acela cat de curand).

Cand spun curs probabil va ganditi la ceva scortos, in care stai cuminte in banca si asculti ce iti spune tanti invatatoarea ca trebuie sa faci, pentru ca altfel iti da peste degete. Din fericire, nu a fost vorba de asa ceva, ci de o atmosfera calda, ca intre prietene, in care am povestit si de cosmetice, si de alte hobby-uri si cursuri, si de ocupatiile de zi cu zi, incat nu ne mai dadeam duse acasa la final.

Timp de vreo doua ore am vorbit despre cosmetice naturale, am amestecat, combinat, incalzit si racit potiuni magice si licori miraculoase, din care au rezultat: un exfoliant de corp, un unt de corp hidratant si un spray pentru fata, pe care le-am luat acasa la final.

Ce mi-a placut cel mai mult, a fost faptul ca Ioana a pregatit pentru fiecare dintre noi recipiente personalizate, ca sa ne putem lua cremele acasa. Nu-i asa ca sunt haioase?

Toate ingredientele pe care le-am folosit pot fi foarte usor procurate din super market sau plafar, si retetele pot fi facute foarte usor in casa, si nici nu trebuie sa fii vreun geniu un chimie sau gastronomie ca sa prepari astfel de lucruri.

Din cate am inteles, cursul se va relua in luna Decembrie, si de fiecare data vor incerca sa faca si alte retete de cosmetice. Daca vreti sa aflati noutati despre cursuri, dati like paginii de facebook Funky Cakes.

Multumesc Adina si Veronica pentru o surpriza atat de frumoasa!

Advertisements