Tags

, , , , , ,


Seara, in camera de hotel in Lucian observa ca nu suntem singuri in camera. Pe perete a aparut o soparla mica, care s-a ascuns repede dupa aerul conditionat. Ramanem destul de calmi, pentru ca stim ca e inofensiva. Totusi sunam la receptie, dar fata de acolo nu prea intelege engleza, asa ca vine in camera sa vada care este problema. Cum soparla e ascunsa dupa aerul connditionat, singura modalitate de a-i explica este sa ii aratam o poza cu o soparla pe internet. Noroc ca functioneaza bine wi-fi-ul. Am putea clasifica asta in categoria “cum sa scapi de o soparla cu ajutorul internetului”.

IMG_2198

Receptionera a incercat sa ne calmeze, spunandu-ne: “ok. ok, Sir! No worry”. Am incercat sa ne culcam, dar cum am stins lumina, Lizzie a iesit la plimbare pe tavan. De cate ori incercam sa inchid ochii, nu vedeam decat soparla cazand in pat intre noi.

Am sunat din nou la receptie, si de data asta ne-au trimis un baiat inarmat cu un spay de gandaci, care impreuna cu Lucian au fugarit soparla si au sprayat-o pana nu am mai putut sa stam noi in camera de miros. Am deschis geamul si am plecat in vizita la fete, in camera de alaturi, care nu stiau ce sporturi practicam noi care implica aruncarea adidasilor pe pereti. Ne-am intors dupa jumatate de ora si am constatat ca spray-ul isi facuse efectul, si am reusit sa adormim.

Toata peripetia a fost destul de haioasa, mai ales ca a implicat doi barbati alergand o soparla mica inarmati cu adidasi si spray de muste. Dar important este ca eroul meu a reusit sa ma salveze de bestia care ameninta sa ne manance de vii.

Dupa patania asta, am invatat sa verificam ca sunt inchise geamurile inainte de a aprinde lumina in camera.

Advertisements