Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu reusesc sa inteleg de ce sunt anumiti indivizi care cand ies la plimbare cu duduia, duc ei poseta dansei. Sa va explic:

Scenariu: el si ea, la una din primele intalniri ies la plimbare. Ea parfumata ca o zi de primavara, imbujorata de emotie si blush, asortata din cap pana in picioare, dupa ce a gandit trei zile tinuta respectiva in cele mai mici detalii: posetuta, sandalute, clamite in par si cate si mai cate detalii.

El, proaspat ras, cu camasa cea mai buna, aia in carouri cu maneca scurta, cu care a fost si la interviu cand s-a angajat, tremurand de emotie la gandul ca o va tine de mana.

Se vad si pornesc la plimbare in parc sau pe aleile din centrul vechi. Si deodata, ceva se intampla. Cumva, el ajunge sa duca in mana geanta ei.

AAAAC1G-PtQAAAAAAX5IxA

 Ei bine, mie aici mi se rupe filmul, si incepe avalansa de intrebari:

1.       De ce ii duce el geanta? Raspuns posibile: sa ii arate ca e galant, atent, ca nu o lasa sa care greutati si ca ii va fi ajutor de nadejde la greu?

2.       Ce ii zice, cum se ofera el sa ii duca geanta? Raspuns posibil: Draga mea, da-mi mie sa iti car gentuta superba, pentru ca eu sunt un mascul alfa care te ocroteste si tin sa te ajut cu greutatile vietii?

3.       Si ea de ce i-o da? Adica si-a luat geanta aia cu ea ca sa arate bine cu rochita si sandalutele, si pentru ca are in ea ceva ce nu putea fi lasat acasa, spre exemplu pudriera, sau obiecte de igiena personala. Si cand se duce la toaleta sa se pudreze, cum i-o mai cere inapoi?

4.       Oare el s-a gandit cum arata din spate, ducand o posetuta roz cu floricele in mana?

Daca cunoasteti raspunsuri le aceste intrebari, va rog sa ma ajutati sa imi elucidez si eu aceste dileme.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Advertisements